Gårdskulla gård, kahvila ja kokous
Tallikahvilassa joka on museon läheisyydessä on tilaa kuudellekymmenelle hengelle. viereinen Autokabinetti antaa mahdollisuuden järjestää isompiakin tilaisuuksia. Kahvila on sisustettu aiheeseen sopivin emalikyltein, ja täällä on myös kahvipurkkikokoelma sekä kännykkämuseo. Paikallisia matkamuistoja on tarjolla kaupassa.
   
Sauna  Fårträskin rannalla rakennettiin JuhlaJukolan yhteydessä vuonna1998. Rakennus soveltuu sekä kokoukselle että juhlalle, ja ympäröivä luonto antaa mitä parhaat rentoutumismahdollisuudet. 10-15 henkilölle sisätilat ovat mukavat, mutta kesäaikaan onnistuvat  myös isommat tilaisuudet täällä. Viidenkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta löytyy todellinen erämaakokemus.
   
Autokabinetti   on varustettu 50 hlön koulutustilaksi. Täällä kerromme toiminnastamme ja voitte pitää palaverinne tai koulutuksenne.
   
Kahvila on myös tilausravintola. Lounas tai illallinen järjestyy hyvin n. setsemällekymmenelle hengelle viihtyisissä tiloissa. Ruokalistat ovat joustavat ja asiakkaan toiveet voidaan ennakkotilauksen yhteydessä täyttää. Ravintolalla on  A-oikeudet.  
   
Omien yleisöpäiviemme lisäksi olemme erikoistuneet järjestämään PR-tilaisuuksia ja konenäytöksiä. Käytämme sopivasti luontomme antamat upeat puitteet hyväksi.

Tapahtumakalenteriin

Sivun alkuun