Gårdskulla gård, cafe´ och konferens
Stallcafeét finns intill museét. Här finns plats för 60 personer och bilkabinettet intill gör det möjligt att arrangera större tillställningar. Cafeét är inrett med emaljskyltar, här finns bl.a. en kaffeburkssamling och en mobiltelefonutställning . Lokala souvenirer kan köpas i butiken.
   
Bastun vid Fårträsk byggdes i samband med Jukola budkavlen 1998. Den är modernt utrustad och lämpar sig för både möte och fest. Inomhus är 10-15 personer lämpligt, men också större tillställningar har arrangerats här. Så här lugnt tror man inte det kan bli endast 50km från Helsingfors. Den vidsträckta naturen i omgivningen ger möjligheter till naturupplevelser.
   
Bilkabinettet i samband med cafeét är utrustat för konferenser. 50personer får plats vid borden. Här föreläser vi också om vår verksamhet och om tex precisionsodling.
 
Caféet fungerar också som beställningsrestaurang. Lunch eller Middag kan ordnas för upp till 70 personer i de rustikt trivsamma utrymmena. Menyerna är flexibla och anpassas efter kundens behov.Restaurang-verksamheten har A-rättigheter.Förutom våra egna publikdagar har vi specialiserat oss på PR-tillställningar och maskinvisningar. Vi arrangerar tillställningar både ute och inne och utnyttjar den mångsidiga omgivningen och naturen.

Till Evenemangkalendern

Till början av sidan